tirsdag, mai 31, 2011

Kladdemappearkeologi: Prosjektet.

Jeg har vært en treig, treig blogger. Helt siden det som mora mi kaller Fimbulvinteren for et og et halvt år sida, vinteren da katastrofene kom som perler på en snor og sørga for at jeg aldri blir helt den samme igjen. I begynnelsen hadde mangelen på blogging en hel del med det å gjøre. Etter hvert hadde den å gjøre med at jeg blei student - ikke bare har jeg mindre tid, men plutselig har jeg ikke hatt lyst til å publisere en eneste mening som ikke hviler på et solid grunnlag av statistikk og med flere innledende avsnitt om den statistikkens begrensninger. Det blir ikke mye blogging av sånt.

Men nå har jeg fått sommerferie - min første sommerferie på årevis. Jeg har mye jeg skal ha gjort i denne sommerferien - mora mi skal flytte ut, kjæresten skal flytte inn, jeg skal lese en hel del av høstens pensum, dra til Wales med barnet, lese bøker bare fordi jeg har lyst, og ikke minst skal jeg hvile meg.

Likevel: Det er nå jeg har tid til å blogge. Så jeg utfordrer meg sjøl til et prosjekt, nemlig å dra opp bloggposter fra kladdemappa mi, gjøre dem ferdige og trykke på den fine, oransje knappen der det står publiser innlegg. Jeg skal legge ut ti sånne innlegg i løpet av de neste to ukene. Jeg aner ikke hvilke enda, jeg har ikke oversikt over hva som finnes av skatter og skrot i kladdemappa, men den er i aller verste fall full av utgangspunkt.

Snurr prosjekt!

1 - Drammensintegrering
2 - Anon og Egypt
3 - Dø om så det gjelder
4 - Skjemaangst i en rigid hjerne
5 - Edward, Bella og hvordan gjenkjenne en konebanker
6 - Bestemor ser deg, og vi andre også.

1 kommentar: