onsdag, februar 18, 2009

Seksualundervisning for begynnere

Sara, som fortsatt ikke lyder navnet "vesle sambo", har vært på skolebesøk med LLH på den lokale ungdomsskolen. Etter at en av tiendeklassingene hadde utmerka seg med å stille veldig mange spørsmål, de fleste omhandlende kreative benevninger på analsex, sa læreren at elevene kunne gå tilbake på engelsken dersom det ikke var flere intelligente spørsmål.

Da kom det "intelligente" spørsmål på løpende bånd fra samme fyren, muligens for å slippe engelsken: Hva jobber dere med? Hvor er dere født? Har dere søsken? Har du en søster på min alder?

Og Sara, som gjerne blir diamant under press, svarte at nei, men jeg har en bror på femten, og han er singel.

Da holdt han munn, gitt. Magisk.

Ellers klarte hun å komme med en formulering med langt mindre diamant i seg, nemlig at Skeiv Ungdom vil forbedre seksualundervisninga i skolen ved hjelp av mer praksis. Auda.

6 kommentarer:

 1. Hehehe, ubetalelig! Både diamanten og arbeidsuhellet! =D

  SvarSlett
 2. Skeiv Ungdom vil forbedre seksualundervisninga i skolen ved hjelp av mer praksis. Auda.

  ROFL!! Ikke nødvendigvis så dumt da, sex er jo som kjent bra mot stress, og når folk føler seg bedre, kommuniserer/samarbeider man jo også bedre :-P

  SvarSlett
 3. Det spørs om vi ikkje må bygge om skulane litt dersom vi skal nå Skeiv Ungdom sitt mål om forbedra seksualundervisning :-) Stå på Sara.

  SvarSlett
 4. Morsomt det med broren. Skulle ønske jeg visste hvordan man blir en diamant under press. Her i gården er det mer sånn at den intelligente bemerkningen dukker opp i hodet på veien hjem...

  SvarSlett
 5. Sara er min store helt! <3

  SvarSlett