onsdag, november 26, 2008

6 (u)interessante ting om meg

Jeg er tagga av Tarald! Dette stedet har så langt vært memefri sone, og det var virkelig planen at det skulle fortsette sånn, men... jeg... må... være... memesau...

Reglene:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg

Seks (u)interessante ting om meg:

1. Det hender jeg glemmer meg bort og spiller piano på tastaturet. Glad jeg ikke lever i skrivemaskinalderen, ellers kunne det blitt en veldig dyr uvane.

2. Da jeg var liten omtalte jeg konsekvent ukeblader som sjukeblader. Siden innholdet gjerne er rimelig sjukt har det blitt familiesjargong.

3. Jeg har nylig fått sånn telleprogram som ser hvem som er innom sida mi. Jeg vurderer å ta det bort igjen. En del av meg likte bedre å tro at jeg bare hadde noen få faste lesere. En del av meg blir sånn oververtinneaktig, "nå må jeg passe på at gjestene har det hyggelig og finner noe å prate om". En del tenker "Å! Folk! Hurra! Folk! Å, en link! Hit! Å, en til!" - litt Bare Fire År, altså.

4. Mens min datter allerede har full oversikt over hva hun skal bli når hun blir stor (brannmann), har jeg sjøl ingen anelse.

5. Det å ha oppredd og pen seng med pent sengeteppe (mitt er sånt som tåler en nitti grader med tromling om det skulle trengs) får meg nesten alltid i minst ett hakk bedre humør enn jeg var fra før, uansett hvor på skalaen humøret var i utgangspunktet.

6. Jeg kjeder meg gjerne når jeg bare får holde på med en aktivitet av gangen. Kombinert med ME er det lett upraktisk. Eksempel på redning: lydbok + dataspill = sant.


Men jeg liker ikke tagge folk, så det gjør jeg ikke.

2 kommentarer: