søndag, februar 08, 2009

Strikkevers anno 2009


Vi strikka i dag, jeg og vesla mi. Det er en helt ny syssel for henne, og en jeg ikke har holdt på med på mange år heller på grunn av pysete hender. Vi begynte med det strikkeverset jeg lærte på skolen, men det utvikla seg fort til å bli til dette her:

Mario gikk i berget inn
der fant han prinsessen sin
de kom seg ut og det var godt
men prinsessen var i et annet slott

6 kommentarer:

 1. Ikke all modernisering er dumt :)

  SvarSlett
 2. Hun har fortalt meg om dette, at Mario kommer til slottet, og så er ikke prinsessa der. Liker litt det der, at prinsessa ikke sitter der helt passivt og venter.

  Men hvordan var strikkeverset du lærte på skolen, da?

  SvarSlett
 3. Eva: Nei, jeg koste meg med den. Jeg fant på begynnelsen og hun slutten. Det er en viss logisk brist der - han fant henne men hun var et anna sted - men det var gøy!

  My: Det er ikke så bra som det høres ut, tror han må gå gjennom en haug slott også sitter hun i det siste. Men i spillet hun har, der er prinsessa på eventyr helt selv.

  Det verset jeg lærte på skolen, til glede for nye og gamle lesere (gamle er vel bare steinerbarn fra Nesodden, eller kanskje alle som har gått på Steinerskole, hva veit jeg):

  Prinsen gikk i berget inn
  der fant han prinsessen sin
  de kom seg ut og det var godt
  for berget revnet og ble et slott!

  SvarSlett
 4. Apropos hender og strikking - har du forsøkt bambuspinner? For meg har overgangen til bambuspinner gjort underverker for nakke og håndledd!

  SvarSlett
 5. Nei, det har jeg aldri. Er de greie å få tak i?

  SvarSlett
 6. Ja, jeg kjøpte en haug superbillig via eBay. :)

  SvarSlett